Wee-play

Vanaf het schooljaar 2014-2015 is Wee-Play gevestigd in de ruimte van de voormalige bibliotheek, aan de Zwartemolenweg 6.

BSO
Wee-Play biedt zowel voor- als naschoolse opvang. Wij zijn geopend van 06:30 tot 19:00 uur. Kinderen die voor 07.30 uur worden gebracht kunnen bij Wee-Play ontbijten en kinderen die na 18:00 aanwezig zijn kunnen warm eten. Om 8.15 uur wordt uw kind door de leidster naar het lokaal gebracht. De leidster blijft op school tot de lessen beginnen.
Wee-Play Kinderopvang biedt flexibele opvang per half uur, die van thuis uit via internet aan- of afgemeld kan worden. Dit betekent voor u als ouder dat u nooit teveel betaalt omdat alleen de gereserveerde uren in rekening worden gebracht. U bent niet gebonden aan vaste dagen of uren. Verder is er geen opzegtermijn. Opvang die tijdig is afgemeld (7 dagen voor aanvang) wordt niet in rekening gebracht.
 
Peuterarrangement
Naast de BSO biedt Wee-Play Kinderopvang vanaf 25 augustus 2014 tevens een peuterarrangement aan op deze locatie. Dit peuterarrangement is beschikbaar voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, ongeacht of de ouders nu recht hebben op kinderopvangtoeslag of niet! Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie een van beide opvangvormen? Loopt u gerust binnen voor informatie of kijk op onze website. Bellen of mailen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Tot ziens bij Wee-Play Kinderopvang!

Wee-Play Kinderopvang, Schaapsweg 26B, 6077 CG St. OdiliŽnberg, tel.: 0475-858257 
@: info@wee-play.nl
Web:
www.wee-play.nl