Wee-Play Kinderopvang

Wee-Play Kinderopvang biedt dagopvang, peuteropvang en BSO aan in de ruimte van de voormalige bibliotheek, aan de Zwartemolenweg 6. Sinds dit schooljaar is onze locatie in Posterholt omgetoverd tot een gezellig en knus kinderdagverblijf, dat dagelijks van 06:30 uur tot 19:00 uur geopend is.

Wee-Play Kinderopvang biedt flexibele opvang per half uur, die via internet aan- of afgemeld kan worden. We hebben hier ook een hele handige app voor. Dit betekent voor u als ouder dat u nooit teveel betaalt omdat alleen de gereserveerde uren in rekening worden gebracht. U bent niet gebonden aan vaste dagen of uren. Verder is er geen opzegtermijn. Opvang die tijdig is afgemeld (7 dagen voor aanvang) wordt niet in rekening gebracht.

Dagopvang
Wij bieden volledige dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar. Luiers, fruit, warm eten, een tussendoortje en drinken (geen flesvoeding) is bij de prijs inbegrepen.

Peuterarrangement
Naast dagopvang biedt Wee-Play Kinderopvang tevens een peuterarrangement aan op deze locatie. Dit peuterarrangement is beschikbaar voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, ongeacht of de ouders nu recht hebben op kinderopvangtoeslag of niet! Informeer naar de mogelijkheden!

BSO
Wee-Play biedt zowel voor- als naschoolse opvang. Wij zijn geopend van 06:30 tot 19:00 uur. Kinderen die voor 07.30 uur worden gebracht kunnen bij Wee-Play ontbijten en kinderen die na 18:00 aanwezig zijn kunnen warm eten. Om 8.15 uur wordt uw kind door de medewerker naar de juiste speelplaats gebracht waar het met klas- en leeftijdgenoten kan spelen tot 8.30 uur. De medewerker blijft op school tot de lessen beginnen.

Wilt u meer informatie over onze opvang? Loopt u gerust binnen voor informatie of kijk op onze website. Bellen of mailen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Tot ziens bij Wee-Play Kinderopvang!

@: info@wee-play.nl
Web: www.wee-play.nl